Futbol

Del Valle Bursaspor yolunda

31 Mayıs 2016 Salı 15:46 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2016 Salı 12:57

Bursaspor, geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen Del Valle için anlaşmayı vardı.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Yonathan Alexander Del Valle Rodriguez ve Venezuelalı oyuncunun kulübü Rio Ave ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Ademoğlu, yaptığı açıklamada, Del Valle ve kulübü ile yaptıkları görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığını, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun 4 Haziran'da başlayacak Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nın ardından takıma katılmasını beklediklerini kaydetti.

Transferde çok seçici davrandıklarını dile getiren Ademoğlu, “Del Valle ve kulübü ile anlaşmaya vardık. Tabii bize göre vardık. Bu saatten sonra bir aksilik olmazsa Del Valle önümüzdeki sezon yeşil-beyazlı formayı giyecek." dedi.

Ademoğlu, talip oldukları oyuncuların isimlerini, anlaşma aşamasına gelmeden açıklamak istemediklerini vurgulayarak, "Bizim talip olduğumuz futbolcunun fiyatı, medyada yer alınca 500 bin avro birden artıyor. O nedenle görüşmeleri mümkün olduğunca gizli yürütmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Galatasaray'dan geçen sezon kiralık transfer ettikleri Sercan Yıldırım ile ilgili şu an için bir girişimde bulunmayacaklarını belirten Ademoğlu, şunları söyledi:

"Kiralık oyuncularla ilgili bir girişimimiz olmayacak. Çünkü diğer kulüplerden takas teklifleri alıyoruz. Biz de bunu kabul etmiyoruz. Her futbolcunun değeri ve yeri ayrı. Bizden oyuncu isteyen kulüp varsa, direkt isme talip olmalı. 'Şu ismi verelim, bunun karşılığında bunu verin' gibi yaklaşımları doğru bulmuyoruz."

Ademoğlu, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen ve başkent ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren Djalma Campos'a da tekliflerini ilettiklerini ve futbolcudan cevap beklediklerini sözlerine ekledi.

Bursapor, daha önce Akhisar Belediyespor'dan Merter Yüce ve İsmail Konuk ile Kayserispor'dan Sinan Bakış ile prensipte anlaşmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz