Futbol

Dilmen'den Advocaat için sert sözler: "Bu adam kaçmak istiyor"

26 Şubat 2017 Pazar 21:49 - Son Güncelleme 27 Şubat 2017 Pazartesi 00:55

"Bu adam kaçmak istiyor! Gece kaçta olursa olsun, yönetim Advocaat ile yolları ayırmalı."

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor ile deplasmanda berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Dick Advocaat ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Bu adam mutsuz. Kaçmak istiyor! Gece kaçta olursa olsun, yönetim Advocaat ile yolları ayırmalı... Aykut Kocaman'sa, Aykut Kocaman. Alırsın ki, planlamasını yapsın. Aziz Yıldırım’ın bu işi artık çözmesi lazım" dedi.

Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında 1-1 biten Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Usta yorumcunun öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

"Geçen hafta puan farkı daha fazla olur diye düşünüyordum. Fenerbahçe uzatmaları oynuyor. Hiçbir hedefi olmayan bir takım.

"Van Persie'nin deplasman yasağı falan mı var?" 

Fenerbahçe’de Robin Van Persie diye bir oyuncu var. Van Persie'nin deplasman yasağı falan mı var? Deplasmanlarda hiç oynamıyor. Niye oynamadığını, mantıklı ve bilimsel şekilde anlatsınlar. Dünyada böyle bir şey yok. Bu sadece bir örnek.Rakamları çok yüksek ama bir hafta var bir hafta yok. Yedek kalınca kimse şaşırmaz, 11 başlayınca da kimse şaşırmaz. Evde yatıyordur şu an. İşler kötü gidince böyle oluyor. Benim ayağım ağrıyor diyerek gelmemiştir Gaziantep'e.

Ozan Tufan'dan ümitli olan bir adamdım. Artık ben de ümidimi yitirmeye başladım. 

Oynadığı kulübün değerini bilmeyen bu oyuncularla devam etmeyeceksin. Ben Advocaat'ın yerinde olsam giderim. Devam edersen kan kaybı yaşarsın. Geleceği de kaybedersiniz. 'Beni göndersinler de gideyim" diyor. Bütün mesajları bu yönde. Bir teknik direktörü tembihlesen, takıma bu kadar kötülük yapamaz.

İsmail Köybaşı nereden frikik atıyor. Sormak lazım o bölgeden kaç tane gol atmış?

"Aykut Kocaman'sa Aykut Kocaman"

Aykut Kocaman'sa, Aykut Kocaman, Alırsın ki, planlamasın hoca şimdiden yapsın gelecek yılın. Aziz Yıldırım’ın bu işi artık çözmesi lazım. Gerçi tren kaçtı.

Ersun Yanal ile başlayıp İsmail Kartal ile devam etmek, Vitor Pereira ile başlayıp Advocaat’la devam etmek olmaz.

 "Bu adam mutsuz. Kaçmak istiyor!"

Bir teknik direktör düşünün haftalar önce takıma yeteneksiz diyerek takımı kaybediyor. Ayrıca hocanın adaleti kalmamış Fernandao iyiyken, Van Persie'ye oynatabiliyor.  Van Persie canı isteyince futbol oynuyor. Teknik direktör işi bırakmış. Alakası kalmamış Fenerbahçe ile. Haftalardır bu böyle. Bu adam mutsuz. Kaçmak istiyor! Gece kaçta olursa olsun, yönetim Advocaat ile yolları ayırmalı. Bize ne oldu diye sorgulanmalı... Aziz Yıldırım Advocaat'a yollarımızı ayıralım dese hocaya müjde gibi gelir bu. Bir daha da uğramaz buraya.

"Fenerbahçe'nin yarıştan kopması skandaldır"

Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması bir şey değildir ama şampiyonluk yarışından kopması skandaldır. İddia ediyorum Fenerbahçe en az 15 puan fark yer.

"Aziz Yıldırım'ın yapması gereken..."

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri olmuştur ama son yıllarda yapılan hoca değişiklikleri yanlış. Aziz Yıldırım'ın yapması gereken birini getirecek hoca seçimini o yapacak. Aziz Bey'de o kişinin işine karışmayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz