Futbol

Emre Çolak'tan veda mesajı

28 Mayıs 2016 Cumartesi 16:44 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2016 Cumartesi 13:50

Deportivo ile anlaşan Emre, sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayımladı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Deportivo ile üç yıllık anlaşma imzalayan Emre Çolak, sosyal medya hesabı üzerinden veda etti.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve İspanya'nın Deportivo takımına transfer olan Emre Çolak, yayımladığı veda mesajında, sarı-kırmızılı kulübün kapısından içeriye adım attığında 11 yaşında olduğunu vurguladı.

Çolak, "İlk günden itibaren anladığım bir şey vardı. Bir gün Ali Sami Yen Stadı'nda oynamalıydım. İlk zamanlar sadece içinden seken topları toplayarak yaklaşabildiğim o sahaya çıktım, galibiyetler yaşayan takımın parçası oldum, tribünlerden yükselen ismimi duydum. Her defasında sırtıma geçirdiğim formanın ağırlığını hissederek hareket etmeye çalıştım. Florya'da bize öğretilen doğruları sergilemek için çaba gösterdim. İyi günler olduğu gibi, kötü günler de gördük hep beraber. Hepsinin de üstesinden geldik" diye konuştu.

"Kalbim her zaman sizlerle olacak"

Hedeflerinin büyüdüğünü kaydeden Emre Çolak, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanın hedefleri, yaşadıklarıyla birlikte büyüyor. Galatasaray ile şampiyon olmak, 11 yaşındaki o çocuğun bile hayallerinden fazlasıydı. Kulübüme bizim için büyük anlamı olan Türkiye Kupası ile veda etmek de öyle. Şimdi aradan geçen 14 yılın ardından her karışını ezbere bildiğim, bir parçam gibi hissettiğim Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılık vakti. Benim üzerimde emeği olan, sadece bir futbolcu olarak değil, insan olarak da beni büyüten tüm büyüklerime, hikayenin başlangıcında yer alan Atışalanıspor'daki Emin Tetikli hocam nezdinde tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Florya çalışanlarına ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Galatasaray'ı ve sizleri çok sevdim. Artık İspanya'da, Deportivo'nun başarısı için mücadele edeceğim; ama kalbim her zaman sizlerle olacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz