Futbol

Erkan Zengin antrenmanlara katılmıyor

03 Mayıs 2016 Salı 13:19 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2016 Salı 10:23

6 oyuncudan sadece Erkan Zengin antrenmanlara katılmıyor.

Trabzonspor'da teknik kadronun raporu doğrultusunda takımdan ayrı çalışmaları yönünde karar alınan 6 oyuncudan sadece Erkan Zengin'in antrenmanlara katılmadığı bildirildi.

Kulüp futbol direktörü Yılmaz Büyükaydın, yaptığı açıklamada, Erkan'ın antrenmanlara katılmadığını, bu futbolcunun sağlık raporu aldığını kulübe bildirdiğini söyledi.

Erkan'ın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda bir anlaşma sağlanamadığını ve görüşmelerin o noktada kaldığını ifade eden Büyükaydın, "Erkan Zengin antrenmanlara katılmıyor. Sağlık raporu aldığı kulübe bildirildi ancak rapor henüz elime ulaşmadı. Oyuncunun İsveç Milli Takımı'na gitme durumu var. Gelişmeleri bekleyeceğiz." dedi.

Büyükaydın, Erkan'ın alacaklarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonuna müracaat ettiği yönündeki iddialar konusunda, "Kulübe henüz gelen bir tebliğ yok. Bizim futbolculara geçmiş dönemden kalan borçlarımız var. Görev süremizdeki alacaklarına ilişkin ödemeleri düzenli şekilde yaptık. Hiç ödeme yapmıyoruz gibi bir durum yok. Oyuncuların çoğunun geçmişten kalan ödemeleri bekliyor. Geçmişe dönük borçların kapatılması için de uğraş veriyoruz." diye konuştu.

Erkan Zengin'e bazı kulüplerin talip olduğu yönünde medyada yer alan haberlerle ilgili de Büyükaydın, "Erkan Zengin Trabzonspor'un futbolcusudur. Bu konuda bize gelen bir şey yok." ifadesini kullandı.

Büyükaydın, daha önce 3 gün sağlık raporu alan Özer Hurmacı'nın, bu sürenin ardından çalışmalara başladığını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz