Futbol

Es Es'e tam destek

27 Kasım 2015 Cuma 20:02 - Son Güncelleme 27 Kasım 2015 Cuma 18:09

Eskişehirspor'a üzücü mağlubiyetler sonrasında taraftardan tam destek geldi.

Eskişehirspor’a, son günlerde yaşadığı üzücü mağlubiyetler sonrası taraftardan tam destek geldi. Taraftarlar şehrin dört bir yanını takıma destek veren pankartlarla donattı.

Son olarak Torku Konyaspor ile yaptığı maçtan 3-2 mağlubiyetle ayrılan Eskişehirspor, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Takımını yarı yolda bırakmak istemeyen taraftarlar ise 28 Kasım Cumartesi günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçı öncesi takımına destek çıktı.

Kentin belirli bölgelerine takımına destek pankartları asan taraftarlar, iyi günde ve kötü günde Eskişehirspor’un yanında olduklarını ifade ettiler.

Kentin işlek merkezinde bulunan Esnaf Sarayı'na da binanın ön tarafına 100 metrekarelik dev bir Eskişehirspor pankartı asıldı. Pankart vatandaşların oldukça ilgisini çekti.

Pankartla ilgili konuşan Esnaf Sarayı İşletme Müdürü İlhan Adaköy, bu zor günlerde takımın desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Esnaf Sarayı Yönetim Kurulu olarak Eskişehirspor’umuzun bu zor günüde manevi bir katkı amacı ve şehrin tüm dinamiklerini hareketlendirmek için Esnaf Sarayı önüne 100 metrekarelik dev bir Eskişehirspor bayrağı ve bu bayrağın anlamını taşıyacak ‘iyi günde kötü günde aşığız renklerine’ adlı bir pankartımızı asmış bulunmaktayız. Yarın akşam yapılacak Eskişehirspor maçında takımımıza başarılar diliyoruz” dedi. 

Etiketler : es esEskişehirspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz