Futbol

F.Bahçe'de yaprak dökümü yaşanabilir!

16 Nisan 2017 Pazar 19:59 - Son Güncelleme 16 Nisan 2017 Pazar 20:14


Finansal Fair Play konusunda dikkatli davranması gereken Fenerbahçe, yüksek bütçeli oyuncularını satmadan önemli transferler yapamayacak. Bu doğrultuda adımlar atmayı planlayan sarı-lacivertlilerde, Gabigol ve Adnan Januzaj isimleri gündeme geldi.

Fenerbahçe, transferde dikkatli adımlar atmak zorunda. Futbolcu satmadan yeni oyuncu alamayacak olan sarı lacivertliler, transfer planını belirledi. Önemli isimlerle yollarını ayırması gereken Fenerbahçe, bu konuda yoğun bir mesai harcayacak.

Robin Van Persie başta olmak üzere, Emanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch gibi oyuncuların gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Simon Kjaer ise iyi bir teklif gelmesi halinde, yüksek bir bonservis bedeliyle sarı-lacivertli takımdan ayrılacak.

Bu arada, Hollandalı yıldız Robin Van Persie'yi Milan Kulübü'nün gündemine aldığı öne sürüldü.

Van der Wiel'in durumunun ise menajerler tarafından sorulduğu belirtildi.

İki sürpriz transfer iddiası

Diğer yandan Fenerbahçe'de iki sürpriz transfer iddiası gündeme geldi.

Inter’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Gabigol'ün sarı lacivertli formayı kiralık olarak giyebileceği öne sürüldü.

Brezilyalı golcünün menajeri “İnter'le görüştüm, daha fazla oynayamazsa başka bir kulübe gidecek. İtalya dışından ilgilenen ekipler var” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Manchester United'ın sezon başında Sunderland Kulübü'ne kiraladığı Kosova asıllı Belçikalı futbolcu Adnan Januzaj'ın, Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.

2018 yılının Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan 22 yaşındaki futbolcunun, makul bir bonservis bedeliyle ya da kiralık olarak sarı lacivertli formayı giyebileceği konuşuluyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz