Futbol

F.Bahçe'den Van der Wiel açıklaması

24 Ekim 2016 Pazartesi 16:02 - Son Güncelleme 24 Ekim 2016 Pazartesi 13:07

Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan oyuncuların durumunu değerlendirdi.

Profesör Doktor Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan Van der Wiel, Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Uygar Mert Zeybek'in son durumlarına Fenerbahçe'nin internet sitesinde açıklık getirdi.

Hollandalı sağ beke salonda kuvvetlendirme programı uygulandığını aktaran Kunduracıoğlu "Van der Wiel'in kronik aşil tendiniti vardı, zaman zaman artan ve azalan bir şekilde devam ediyor. Bu aralar biraz arttığı için onun tedavilerini artırıp salonda kuvvetlendirme programlarına aldık ki daha sıkıntılı bir durum yaşamayalım. Şimdi iyi sonuç verdi." ifadelerini kullandı.

Kunduracıoğlu, Ozan Tufan'ın milli takımda ciddi bir sakatlık geçirdiğini anımsattı; "Ozan, iyi durumda. Tedaviler ve kuvvetlendirmelerle devam ediyoruz ama onun için bir miktar daha zamana ihtiyacımız var. Çünkü ciddi bir yaralanma geçirdi." değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı golcü Fernandao'nun yavaş yavaş saha egzersizlerine başladığını ifade eden Kunduracıoğlu "önümüzdeki haftadan itibaren takımda olacağını söyleyebilirim." açıklamasını yaptı.

Burak Kunduracıoğlu, Uygar'la ilgili de "Ön çapraz bağlarda kopmanın 6 aydan 1 seneye kadar uzayabilen rehabilitasyon safhası oluyor. Onun da durumu gayet iyi. Şu anda rehabilitasyonunu, kuvvetlendirmelerini, denge egzersizlerini, koşu çalışmalarını yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz