Futbol

F.Bahçe'nin 3. kaptanı Kjaer

26 Temmuz 2016 Salı 17:52 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2016 Salı 18:15

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Simon Kjaer, takımın 3. kaptanı oldu.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü Fransa'nın Monaco takımıyla oynayacakları ilk maç için sabırsızlandığını söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Vitor Pereira'yla katılan Kjaer, harika bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Büyük bir mücadele ortaya koyacaklarını anlatan Kjaer, "Monaco güçlü bir takım. Turu geçmek hedefimiz. Böyle bir maçla başlayacağımız için sabırsızlanıyorum. Kendimizden eminim. İki harika maç oynayacağız." dedi.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında denediği 3-5-2 sistemiyle ilgili gelen soru üzerine ise Kjaer, "Geçen sene başka bir sistem vardı. Teknik ekibimiz ve hocamız için kolay olmadı bu hazırlık dönemi. Savunma anlamında kendimizi çok geliştirdik. Takımın savunma anlamında kalitesine güveniyorum, buna ikna olmuş durumdayım. Bizim geçen yıl olduğu gibi güçlü bir savunmamız olacak." ifadelerini kullandı.

Takımın 3. kaptanı Kjaer oldu

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Simon Kjaer, takımın 3. kaptanı oldu.

Volkan Demirel ve Mehmet Topal'dan sonra bu görevi üstlenecek olan Kjaer, bununla ilgili soru üzerine, "Ben yapabildiğim en büyük katkıyı yapmaya çalışacağım. Kaptanlığın tabii ki sizin üzerinize yüklediği şeyler var ama bu beni değiştirmeyecek. Ben her zaman takımıma yardımcı olmaya çalışacağım. Ne insan olarak ne de futbolcu olarak değişmeyeceğim. Bu noktada olmaktan dolayı mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Volkan Demirel'in sakatlığı ve Mehmet Topal'ın cezası nedeniyle forma giymesi durumunda Kjaer yarın sahaya takım kaptanı olarak çıkacak.

"Falcao eski başarısında değil"

Kjaer, Monaco'nun Kolombiyalı yıldız forveti Radamel Falcao'nun eski günlerinde olmadığını ancak kendisini ciddiye aldıklarını dile getirdi.

Falcao'nun üst düzey bir forvet olduğunu vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Eski başarılı durumda değil şu anda. Son yıllarda gerileme var. Falcao'yu ciddiye almamak, Fenerbahçe savunmasında kimsenin haddine değil. Onun karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Yüksek kalitede bir maç olacak." şeklinde konuştu.

Kjaer, yeni transfer Martin Skrtel'le ilgili ise "Sadece Skrtel değil, yeni oyuncularımız da var savunmada. Kendisiyle konuşuyoruz. En iyi şekilde uyum sağlamaya çalışıyoruz. En iyi sonucu alabilmek için çalışıyorum. Gidişatı olumlu olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz