Futbol

Fenerbahçe için Mario Gomez iddiası!

27 Mart 2017 Pazartesi 01:05 - Son Güncelleme 27 Mart 2017 Pazartesi 01:37

Fenerbahçe'nin Bundesliga ekibi Wolfsburg'da forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mario Gomez'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Aracılar yoluyla futbolcuyla ilk temasın kurulduğu, resmi görüşmeler için Gomez'in tavrının netleşmesinin beklendiği kaydediliyor.

Fenerbahçe'nin gelecek sezona yönelik flaş bir transferin peşinde olduğu iddia ediliyor. NTVSpor'un haberine göre sarı-lacivertliler Beşiktaş'tan ayrılarak Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez'i kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Yönetimin bu transfer için aracılar kanalıyla Alman golcüye haber gönderdiği, Gomez cephesinden ise henüz net bir cevabın gelmediği ifade ediliyor.

Sarı-lacivertlilerin, Gomez'in, Almanya'dan ayrılıp Türkiye'ye dönmeye yeşil ışık yakması halinde resmi görüşmelere başlayacağı kaydediliyor.

Bundesliga'da oynadığı son üç maçta da fileleri havalandıran Mario Gomez, bu sezon ligde oynadığı 24 maçta, 9 gol attı. Yıldız oyuncu, önceki sezon Beşiktaş formasıyla attığı 26 golle Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz