Futbol

"Fenerbahçe, Van Ginkel için devrede"

12 Nisan 2017 Çarşamba 13:57 - Son Güncelleme 12 Nisan 2017 Çarşamba 14:04

Gelecek sezon yapılanması için düğmeye basan Fenerbahçe, transferde dikkatli adımlar atıyor. Yüksek maliyetli yıldızlarla ilgilenmeme kararı alan sarı lacivertlilerin hedefinde, Hollandalı Van Ginkel bulunuyor.

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, oldukça dikkatli. Guiliano Terraneo döneminde Luis Nani ve Robin Van Persie gibi isimleri kadrosuna katıp, sonrasında mali sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, aynı hatayı yapmak istemiyor.

"Fenerbahçe devreye girdi"

Bonservissiz ya da kiralık oyunculara yönelen Fenerbahçe, yıllık ücret dengesine de önem veriyor. Uygun maliyette iddiali bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertlilerde, Van Ginkel ismi bir kez daha gündeme geldi.

Londra Gazetesi Evening Standard, Marco Van Ginkel'in Fenerbahçe'ye gidebileceğini duyurdu. Gazete, "PSV'nin Chelsea'den kiraladığı başarılı orta saha oyuncusu için Fenerbahçe devreye girdi" dedi. 

Haberde, PSV Eindhoven'ın yıldız oyuncuyla devam etmek istediğinin altı çizilirken, Fenerbahçe'nin Chelsea'yle görüşmelere başlamak istediğine dikkat çekildi. 

Gazete ayrıca, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, "Koşullar uygun olursa Van Ginkel ile sözleşme yapabiliriz" dediğini de aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz