Futbol

Fenerbahçe'de kalacak mı? İşte Lens'in yanıtı

09 Nisan 2017 Pazar 21:27 - Son Güncelleme 09 Nisan 2017 Pazar 23:21

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens, uzun yıllar sarı-lacivertli takımda oynamak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Lens, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirtti.

"Bir yıl daha, belki daha uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamak isterim" 

Geleceğiyle ilgili kararların kendisine bağlı olmadığını dile getiren 29 yaşındaki futbolcu, "Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Her zaman söylediğim gibi Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir kulüp ve ben burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir yıl daha, belki daha uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamak isterim." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de başka bir takımda oynar mı?

Hollandalı futbolcu, Türkiye'de başka bir kulüpte forma giyip giymeyeceği yönündeki soruya ise "Gazetelerde çok fazla şey yazıyorlar ama en önemlisi, ben bu sezon Fenerbahçe'de oynuyorum. Umarım Fenerbahçe'de oynamaya da devam ederim. Gelecek neler getirir bunu bilmiyorum" cevabını verdi.

Lens 4 hafta sonra

Bu arada Lens, 4 hafta sonra golle buluştu. Maçın 90+3. dakikasında takımının 3. golünü kaydeden Lens, Süper Lig'de bundan önceki golünü 22. haftada Gaziantepspor deplasmanında atmıştı. Böylece Lens, ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz