Futbol

Fenerbahçeli engelli taraftara ikinci davet

06 Şubat 2016 Cumartesi 14:17 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 12:20

Erdinç Yılmaz, eski yönetici Saran tarafından Beşiktaş derbisine davet edildi.

Ordu'da doğuştan bedensel ve konuşma engelli Fenerbahçe taraftarı Erdinç Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün eski yöneticisi Sadettin Saran tarafından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine davet edildi.

Yılmaz, Saran'ın davetlisi olarak babası ve kardeşiyle 28 Aralık 2015'te gittiği İstanbul'da Fenerbahçe-Medicana Sivasspor maçını tribünden takip etmişti. Yılmaz'ın derbi heyecanına ortak olma isteğini geri çevirmeyen Saran, baba ile oğlunu 29 Şubat Pazartesi günü yapılacak Beşiktaş derbisinde de misafir edecek.

Anadolu Ajansının "Fenerbahçe aşkını iki parmağından çıkan notlarla anlatıyor" başlıklı haberi ile dikkati çeken Yılmaz, Saran'ın davetlisi olarak Kadıköy'e ikinci kez gidecek.

Baba Latif Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haberin medyada yer almasının ardından Saran'ın, oğlunun maç isteğini yerine getirdiğini hatırlatarak, "Erdinç, Beşiktaş maçına da gitmek istedi. Tekrar, duyarlılıkla maça davet edildi. Bundan dolayı Saadettin Bey'e teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Anne Hacer Yılmaz ise oğlunun mutlu olmasını sağlayan herkese teşekkür etti.

Altınordu Belediyesinin hazırladığı "Sanat ile Gülen Yüzler Projesi" kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda ders alan 20 yaşındaki Erdinç Yılmaz, sadece iki parmağını kullanabilmesine rağmen piyano kursuna devam ediyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz