Futbol

"Forma biraz garip oldu, çünkü..."

29 Temmuz 2016 Cuma 19:01 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2016 Cuma 17:26

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano Correia, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

 

Beşiktaş'ın, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano Correia, siyah-beyazlı takımda da iyi bir performans sergilemek istediğini söyledi.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

BJK TV'ye açıklamada bulunan Brezilyalı futbolcu, İstanbul'da güzel bir hafta geçirdiğini dile getirerek, "Sürprizlerle doluydu, taraftar mükemmel karşıladı. Kulübün bana karşı yaptığı yatırım çok iyiydi. Kulübün yapılanması göz alıcı. Kendimi iyi hissetmemi sağladı. Coritiba, Sevilla ve Barcelona'da yakaladığım çıkışı burada sürdürmek istiyorum. Ailemle beraber şehri gezdik ve İstanbul'u çok beğendik. Stadı gezdim, çok güzel. Tesislerde çalışmak için her şey var" diye konuştu.

"Çünkü Real Madrid'in de forması beyaz"

Beşiktaş formasını giymenin kendisini mutlu ettiğini anlatan Adriano, "Formayı giymek mutlu etti, yakıştı da. Benim için biraz garip oldu. Çünkü Real Madrid'in de forması beyaz. Gerçekten şehir beni çok şaşırttı. Çok çeşitli imkanlar var. Adapte olmakta zorluk çekmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

"Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum"

Adriano, siyah-beyazlı takımla 2 Ağustos'ta çalışmalara başlayacağını belirterek, "Çalışmalarımı sürdürdüm ama takımla çalışmak gibi olmuyor. Hazırlık maçında oynayabilirsem benim için iyi olur. Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek istiyorum. Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'ta güzel bir ortamın olduğunu anlatan Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:

"Geçen sezonla ilgili kısa videolar izleme şansım oldu. Kadro ile ilgili ciddi çalışmalar yapılmış. Beşiktaş, hem ligde hem de Avrupa'da gerekli saygıyı görecektir. Takım arkadaşlarımla beraber Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İlk günden beri çok iyi bir ortam var. Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde bu hedeflere varmaya çalışacağız."

Siyah-beyazlı taraftarlar hakkında övgü dolu sözler kullanan Adriano, "İlk hedefim hocanın gösterdiği yolda çalışmak. Geçen seneye göre daha iyi takım olacağız. Zor bir sezon bizi bekliyor. Ligde iyi takımlar var. İlk görevimiz defans oyuncusu olarak asist yapmak ama gol atmak da güzel olur." diye konuştu.

Kerim'in giydiği numarayı istiyor

Barcelona'da 21 numaralı formayı giydiğini hatırlatan Adriano, "Burada 21 numarayı Kerim giyiyor. Benim için biraz zor olacak ama imkan olursa giymek isterim." şeklinde görüş belirtti.

Vodafone Arena'yı gezdi

Adriano Correia, siyah-beyazlı takımla sözleşme imzaladıktan sonra Vodafone Arena'yı gezdi.

Vodafone Arena hakkında Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Umut Güner'den bilgi alan Brezilyalı futbolcu, stadı çok beğendiğini söyledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz