Futbol

Galatasaray'da flaş karar!

12 Şubat 2016 Cuma 19:20 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 17:22

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün görev alanı daraltıldı.

Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün görev alanında kısıtlamaya gidildi.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik direktör Mustafa Denizli'nin, futbol takımı ile yönetim arasında herhangi bir aracı istememesi üzerine, Cenk Ergün'ün çalışma alanlarında bir takım değişikler yapıldığı, kendisine Türk Telekom Arena'da yeni bir ofis hazırlandığı bildirildi.

Cenk Ergün'ün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan ofisinin kalacağı ancak işlerini ağırlıklı olarak Türk Telekom Arena'da sürdüreceği ifade edildi.

Futbol direktörü olarak görevini sürdürecek olan Ergün'ün, Avrupa Kulüpler Birliği, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilişkiler, ulusal ve uluslararası alanda işlerin takibi, teknik heyetin talebi doğrultusunda transfer ile menajer görüşmelerinin yapılıp, futbolculara yönelik hem ekonomik hem de bürokratik işlemlerin takibi, ayrıca da scout ekibinin yönlendirilmesi işlerini üstleneceği aktarıldı.

Cenk Ergün, Galatasaray'da Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde idari menajer olarak göreve başlamış ve yaklaşık 10 yıllık süreçte çeşitli görevler üstlenmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz