Futbol

Galatasaray'da Leiva harekatı

25 Temmuz 2016 Pazartesi 15:04 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:16

Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere...

Transferde beklenen hamleleri yapamayan Galatasaray, büyük bir eksiğini tamamlamaya çok yakın. Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasıyla orta alanda defansif oyuncu konusunda sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, Lucas Leiva'nın transferini bitirmek üzere.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemine gelen Brezilyalı oyuncu için kulübü Liverpool ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Futbolcu ile de pürüzleri gideren yönetim, hazırlık maçında sakatlanan Leiva'nın durumunun ciddi olmadığı raporu gelince, sonuca ulaşmaya karar verdi.

Bu transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Forvet arayışı

Galatasaray, forvet hattını da güçlendirmek istiyor.  Everton'da istediğini bulamayan Niasse, listenin ilk sırasında yer alırken, gündemde başka isimler de var.

Akhisar Belediyespor'dan Hugo Rodellega'yı transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, bu oyuncu için kadro dışı bıraktığı oyuncuları teklif etti.

Finansal Fair Play nedeniyle bütçeyi toparlamaya çalışan Galatasaray, Olcan Adın, Tarık Çamdal ve Umut Bulut için takas teklifi yaparken, Ege ekibi, bu teklifi kabul etmedi. Ayrıca Akhisar'dan gelen son açıklamada ise "Rodallega'yı kesinlikle satmayacağız" şeklinde...

Sarı-kırmızılılar, aldığı olumsuz yanıt sonrası yeni bir teklif için hazırlanıyor.  Yönetimin transfer konusunda çıkmaza girdiği ve taraftar tepkisi nedeniyle birçok isimden vazgeçtiği öğrenildi.  Ancak gündeme gelen isimlerin birçoğunun da maliyetleri nedeniyle transferi zor gözüküyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz