Futbol

Galatasaray'da Sinan Gümüş şoku

06 Şubat 2016 Cumartesi 19:48 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 22:35

Sakatlanarak oyundan çıkan genç golcünün adalesinde yırtık şüphesi bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Sinan Gümüş şoku yaşanıyor. Genç golcünün, sol üst arka adalesinde yırtık şüphesi bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte son haftalardaki performasıyla göz dolduran genç golcü Sinan Gümüş, sakatlandı.

Türk Telekom Arena'da oynanan Torku Konyaspor maçının 41. dakikasında yerde kalan Gümüş, mücadeleye devam edemedi. Sinan Gümüş'ün yerine Alman yıldız Lucas Podolski, oyuna dahil oldu.

Yırtık şüphesi!

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, geçirdiği sakatlık sonrası Torku Konyaspor maçının 41. dakikasında oyundan çıkan genç oyuncunun sol üst arka adalesinde yırtık şüphesi bulunuyor. Genç futbolcunun adalesindeki ödem nedeniyle MR pazartesi günü çekilecek.

Sinan Gümüş, stadı da koltuk değneğiyle terk etti.

"Sinan'ın sakatlığı farklı"

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı ekipte son zamanda sık yaşanan sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Denizli, şunları söyledi:

"Sinan'ın sakatlığı diğerlerinden farklı değerlendiriyorum. Sinan, gündemde olan genç bir oyuncu. Bu kadar gündemde olduğunuz zaman kimyanız ister istemez etkileniyor. Beklentilerin yükseldiği genç fubolcuların uykuları dahil her şey değişebilir. Bu sakatlıklarda bu faktörlerin de önemli rolü var. Semih ve Denayer'in sakatlıkları, Ankara'daki zeminden kaynaklıydı. Podolski'nin geldiği günden beri bir sakatlığı vardı. Fedakarlık yaparak oynuyordu. Bunu sağlıklı duruma getirmek için 3 hafta izin verdik. Bunun dışındaki sakatlıklar darbeye bağlı gerçekleşti."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz