Futbol

Galatasaray'da yeni ihraçlar yolda!

30 Mart 2017 Perşembe 13:26 - Son Güncelleme 30 Mart 2017 Perşembe 13:59

Galatasaray'da Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ardından yeni ihraçlar geliyor. Aidatlarını ödemeyen 2 bin 700 kişinin arasında Tugay Kerimoğlu, Tanju Çolak, Ergün Pembe, Suat Kaya, Erdal Keser ve Turgay Demirel gibi sürpriz bir çok isim var.

Galatasaray'da genel kurulun aldığı Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etmeme kararı, büyük fırtına kopardı.

Sarı-kırmızılı yönetim acil olarak toplanarak, bu iki futbolcuyu FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle kulüpten ihraç etti.

Galatasaray'ın eski gol kralı Tanju Çolak, genel kurulun aldığı ihraç etmeme kararına tepki göstererek, "Galatasaraylılığımı askıya alıyorum" demişti. Sarı-kırmızılı kulüpte, Tanju Çolak'ın da üyelikten çıkarılacak kişiler arsında olduğu öğrenildi.

Aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikleri düşürülmesi beklenenler arasında; Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya, Ergün Pembe, Erdal Keser, Yusuf Altıntaş, Güngör Aras, Akif Hamzaçebi, Dinç Bilgin ve Turgay Demirel gibi isimler var.

Galatasaray'da tüzük gereği aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle ihraç edilen kişiler, ödemedikleri meblağı yatırmaları durumunda, üye olma hakkını geri kazanıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz