Futbol

Beşiktaş'tan Gomez açıklaması

20 Temmuz 2016 Çarşamba 18:50 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:19

Mario Gomez, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta forma giymeyeceğini açıkladı.

Geride kalan 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Alman futbolcu Mario Gomez, yeni sezonda siyah-beyazlı ekipte yer almayacak.

Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olan Gomez, sosyal medyadaki hesaplarından yaptığı açıklamada, gelecek sezon siyah-beyazlı takımda yer almayacağını duyurdu.

Kişisel Facebook ve Twitter hesaplarından bir açıklama yapan Gomez, ülkedeki politik durum sebebiyle Beşiktaş'a dönmeme kararı aldığını açıkladı.

İşte Gomez'in açıklamasında;

"Bu kararı vermek çok zordu. Beşiktaş taraftarına benim için çok zor kararımı açıklamak zorundayım. Artık bu eşsiz statta harika taraftarlar ve harika kulüpte oynamayacağım. Kararımın sebebi tamamen politiktir. Bu kararı vermemde sportif veya başka sebepler yoktur. Son günlerde dehşet verici olaylar yaşandı. Umuyorum ki bu kararımı anlayabilirsiniz. Burada yaşadığım harika zamanlar için kulübe ve mükemmel taraftara teşekkür ederim. Politik problemlerin en yakın zamanda barış içinde çözülmesini diliyorum. O zaman yeniden Beşiktaş'ta oynamayı isterim. Geçtiğimiz sene bu şehir ve bu kulüp kalbime çok yakındı. Tekrar görüşmek dileğiyle."

ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş'tan açıklama

Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü de internet sitesinden yayımladığı mesajda, "Geçtiğimiz sezon Beşiktaşımıza şampiyonluk yolunda büyük katkıda bulunan Mario Gomez'e verdiği hizmetten dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz