Futbol

Güneş: "Rıza bunu çok yapıyor"

23 Ekim 2016 Pazar 22:07 - Son Güncelleme 23 Ekim 2016 Pazar 23:14

"Caner'in durumu olumsuz gözüküyor" diyen Güneş, Çalımbay'ın açıklamasına yanıt verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-0 yendiğini ancak daha fazla pozisyon bulduklarını söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı iyi sonuçlandırdıklarını belirterek, "İyi takımın eleştirisini yapıyoruz. Şu ana kadar aldığımız sonuçlarla havaya girmenin anlamı yok. Kötü sonuçlarla da etkilenmenin anlamı bulunmuyor." dedi.

"Tempo yapamadık"

Antalyaspor karşısında fazla oyuncu değişikliği yapmadıklarını sadece 3 farklı isimle sahaya çıktıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Beck, Caner ve Necip'i dinlendirip onların yerine az şans verdiğim oyuncuları düşündüm. Rakibin direnci fazlaydı. Kaliteli oyuncuları var. Savunmayı yapınca direnci kıramadık. Acele ve telaşlı oynamak etkiledi. İlk yarıda onların da bizim de pozisyonlarımız var. İkinci yarı oyun koptu. Tempo yapamadık. (Napoli) diğer maçın etkisi var. 3-0'a rağmen 6-7 pozisyonumuz var." diye konuştu.

"Caner'in durumu olumsuz gözüküyor. Büyük talihsizlik"

Maçta sakatlanan Caner Erkin'in durumuna değinen Güneş, "Durumu olumsuz gözüküyor. Bizden önce herkes bilgileri almış. Onu dinlendirdim, hiç oyuna sokmayı düşünmüyordum. Oyunun kontrolü için aldım. İnsan böylesine sakatlıklarda üzülüyor. İyi niyetli, özverili, çalışkan ve yetenekli bir oyuncunun sakatlanması büyük talihsizlik." ifadelerini kullandı. 

Rıza Çalımbay'a yanıt

 

Karşılaşmanın hakemlerini eleştiren Rıza Çalımbay'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

"Rıza bunu çok yapıyor. Hem alttan alıyor hem sitem ediyor. Bir şeyler söylemeye çalışıyor. O tür pozisyonlarda bizim aleyhimize kaç hareket vardı? 'Faul değil' demiyorum. Motivasyonun, inancın ve direncin karşısında yediği gol bana göre sinir sistemini bozdu. Maçı bir daha izlesin. Hakem nasıl maç yönetti görsün."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz