Futbol

"Hafızalarda yer etmek isterim"

31 Temmuz 2015 Cuma 18:12 - Son Güncelleme 31 Temmuz 2015 Cuma 22:08

Nani "Fenerbahçe, kendimi gösterebilmem için yepyeni bir fırsat olacak."

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Nani, sarı-lacivertli taraftarların kendisine verdiği güç ve cesaretin futboluna olumlu yansıyacağını söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin ağustos sayısına açıklamalarda bulunan Portekizli futbolcu, taraftarları mutlu etmek için savaşacağını belirterek, "Taraftarın bana verdiği güç ve cesaret, futboluma hırs ve daha fazla motivasyon olarak yansıyacak. Takımdaki diğer oyuncular gibi ben de her ne pahasına olursa olsun, onları mutlu etmek için savaşacağıma söz veriyorum. Bir an evvel büyük taraftar için sahada olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Nani, daha önce formasını giydiği takımlarda önemli başarılar yakaladıklarını vurgulayarak, "Bu çizgi aynı şekilde devam edecek. Fenerbahçe'nin hırslarına ve isteklerine yardımcı olabilmek için kendimi son derece hazır, motive ve güçlü hissediyorum. Fenerbahçe, kendimi gösterebilmem için yepyeni bir fırsat olacak" şeklinde görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe Kulübü'nde adından iyi bahsettireceğini aktaran 28 yaşındaki yıldız futbolcu, "Takımıma yüksek kalitede destek vermek için imza attım. Bu 3 yıl içinde camianın benimsediği ve 'Fenerbahçe'de fark yarattı, hep en iyisini verdi' denilen bir futbolcu olarak hafızalarda yer etmek isterim" değerlendirmesinde bulundu.

"Elimizden gelenin en iyisini vereceğiz"

Luis Nani, hedeflerinin Türkiye'de şampiyon olmak ve Avrupa'da iyi işler başarmak olduğunu belirtti.

Portekizli futbolcu, sezona iyi hazırlandıklarını kaydederek, şöyle devam etti:

"Hedefimiz, Türkiye'de katıldığımız tüm turnuvalarda kesinlikle şampiyon olmak. Aynı zamanda Avrupa'da iyi işler yapabilmek bizim için çok önemli. Henüz birbirimizi çok iyi tanıyan ve ezbere oynayabilen bir ekip haline gelemedik ancak en iyi şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini bütün sezon boyunca vereceğiz."

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'dan övgüyle bahseden Nani, "Pereira, psikolojik ve mental olarak çok güçlü bir hoca. Pozitif birisi. Eğer bir şeyi istiyorsa, hedefini koyup çok iyi bir şekilde oraya nasıl ulaşacağını bilen bir insan. Onda şampiyon mentalitesi ve duruşu var. Şans da yanımızda olursa, hocamızla birlikte bence başarı kaçınılmaz" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz