Futbol

'Hakem hatalarıyla birçok maç kaybettik'

25 Haziran 2017 Pazar 15:02 - Son Güncelleme 25 Haziran 2017 Pazar 15:10

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, sezon değerlendirmesinde bulundu. Selçuk, şampiyonluğun kaçmasında hakem hatalarının önemli bir payı olduğunu savundu. Geçen sezon bir çok konuda yanlış yaptıklarını söyleyen deneyimli futbolcu, "Yanlışı heryerde bulabilirsiniz. Önce futbolcularda, daha sonra yöneticilerde" dedi.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Hürriyet gazetesindeki röportajında geçen sezonu değerlendirdi.

Şampiyonluk yarışından kopmalarının önemli nedenleri arasında hakem hatalarını sayan Selçuk, "Bu sene hakem hatalarıyla birçok maç kaybettik. Şampiyonluğa tesir ettiler. Bütün kırılma maçlarında aleyhimize kararlar verdiler. Bu kadar tesadüf olamaz. Tabii bunları bilerek yaptıklarını söylemiyorum ama sanki bu sene Galatasaray’ı, hakemler de çok önemsemedi" dedi..

Geçen sezon bir çok konuda yanlış yaptıklarını söyleyen 32 yaşındaki futbolcu, "Yanlışı heryerde bulabilirsiniz. Önce futbolcularda, daha sonra yöneticilerde. Kimine göre yapılan yanlış transferlerde, kimine göre de oyuncuların bireysel olarak yeterli performans gösterememesinde. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıktık ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Bunda hoca değişiklikleri ve oyuncuların performansının istenilen seviyede olmaması etkili oldu. Bunların hepsi bir araya gelince dördüncülük kaçınılmaz oluyor." ifadelerini kullandı..

Selçuk İnan yeni sezon için iddialı olduklarını belirterek, "Son iki sezon istemediğimiz şekilde bitti. Taraftarlarımızı mutlu edemedik. Ama bunlar da futbolun bir parçası. Bunu bilmeleri gerekiyor. Her düşüşün illaki bir çıkışı vardır. Amacımız en çabuk şekilde Galatasaray’ı bulunduğu bu durumdan yukarılara taşımak. Ben önümüzdeki sezon için çok umutluyum. Çünkü artık yaşayabileceğimiz en kötü şeyleri zaten yaşadık. Gelecek sezon için taraftarlarımıza rahat olmalarını söyleyebilirim" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz