Futbol

"Hepimiz hata yaptık"

03 Haziran 2017 Cumartesi 22:37 - Son Güncelleme 03 Haziran 2017 Cumartesi 22:39

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Hepimiz hata yaptık. Hatamızın bedelini de bu ligden tekrar geldiğimiz lige dönerek ödüyoruz." dedi.

Ligin son haftasında Fenerbahçe'ye 3-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Arın, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Eyüp Arın, ligin son haftasında Fenerbahçe gibi bir takımla oynamanın kendileri için gurur verici olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu maçı, bu şartlarda oynamak istemiyorduk. Küme düşen bir takımın Fenerbahçe ile oynaması camiamıza yakışmadı. Geldiğimiz günden beri 'Düşsek de ayakta kalarak mücadeleye devam edeceğiz.' dedik. Elimizdeki kadronun en sağlıklısını bugün sahaya sürmeye çalıştık. Yanımızda oturan oyuncuların sağlıklı olmaması, bizi bu hafta kadro konusunda sıkıntıya soktu. Oyuncularım son 7 haftada bizi sıkıntıya sokmadan mücadele etti. Özellikle bugünkü mücadelede bizim için risk alan oyuncularımın hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Onlar da bu duruma gelmemizi istemezlerdi fakat hepimiz hata yaptık. Hatamızın bedelini de bu ligden tekrar geldiğimiz lige dönerek ödüyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz