Futbol

"Her maçımız final havasında"

12 Şubat 2016 Cuma 16:11 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 14:14

Mersin İdmanyurdu Kulübü Yöneticisi Şahin, açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, zorlu bir periyoda girdiklerini, rakip ayırt etmeden her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirtti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Süper Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ı konuk edeceklerini anımsattı.

Takımın hafta boyunca yaptığı çalışmalarla maça iyi bir şekilde hazırlandığını ve mutlak galibiyet hedeflediklerini belirten Şahin, şunları kaydetti: 

"Ligde kalma adına her maç zorlu geçiyor. Rakip ayırt etmeden her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Zorlu bir periyoda girdiğimizi biliyoruz. Onun için bizim her maçımız final havasında geçecek. Galatasaray da bu maçlardan biri. Rakibimiz güçlü bir kadroya sahip. Büyük camiaları var. Ancak biz de büyük bir camiayız ve başarıya inanan bir ekibiz. Bu periyotta rakip ayırt etmeden hazırlanıyoruz. Çünkü ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Süper Lig adından da anlaşılacağı gibi süper takımlara sahip bir lig. Her takım güçlü. Kimin ligde kalıp kimin ligde kalmayacağı şu an için belli değil. Bu bilinçle maçlarımıza çıkıp sezon sonunda ipi göğüsleyen ekip olmak istiyoruz. Bu bağlamda taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Son nefesimize kadar futbolcular sahada mücadelelerini, taraftarımız da tribünlerde desteği eksik etmez ise ligde kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz