Futbol

"İki duran toptan gol yedik"

25 Eylül 2016 Pazar 21:41 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 18:48

Maçın ardından konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal, "İki duran toptan gol yiyerek maalesef mağlup olduk" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye iki duran toptan yedikleri gollerle 2-1 kaybettiklerini ve bu soruna çözüm bulmaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, ilk yarı istedikleri gibi bir oyun ortaya koyamadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle topu yere indirdik. Böylelikle topun bizde kalmasını sağladık. Öz güvenli, cesur oynamaya çalıştık. 1-0 gerideyken bir iki gol atıp maç lehimize çevirmeye çalıştık. Golü de bulduk. Son bölümde ayağımızdaki topu uzaklaştıramayıp kornere attık. İki duran toptan gol yiyerek maalesef mağlup olduk. Geçen hafta da duran toptan kendi kalemize gol attık. Şanssızlık, konsantrasyon eksikliği ya da başka şeyler arayacağız. Bunun üzerinde çözüm bulmak için daha çok çalışacağız. İkinci yarıdaki oyunumuzdan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maç artık geride kaldı."

"Fenerbahçeli olduğumu bütün dünya biliyor"

İsmail Kartal, maçtan önceki "Fenerbahçeliyim" açıklamasının Gaziantepspor taraftarlarınca tepki alması üzerine sorulan bir soruya şu cevabı verdi:

"Benim Fenerbahçeli olduğumu bütün dünya biliyor. Futbolda bunları aşmamız lazım. Her antrenör ya da futbolcu olduğu yerdeki takımını tutmuyor. Ben hayatım boyunca samimi oldum. Yine söylüyorum, Gaziantepspor'un teknik direktörüyüm. Buranın başarısı ve kendi kariyerim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir cümleyi alıp, benim üzerimden algı oluşturmaya çalışanları kınıyorum."

İsmail Kartal, takımının attığı gole yedek kulübesinde fazla sevinç gösterisi yapmamasıyla ilgili ise, "Sevinçlerinizi bazen belli eder bazen etmezsiniz. Bu çok farklıdır. Ben, sevinçlerini çok abartan biri değilim. Benim sevincim her zaman içimdedir, kalbimdedir." değerlendirmesinde bulundu.

İsmail Kartal, eski takımı Fenerbahçe'nin zamana ihtiyacı olduğunu da belirterek, Kadıköy'e rakip olarak geldiği için heyecanlı olduğunu anlatıp, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada uzun yıllar futbolculuk, antrenörlük yaptım. İlk defa buraya antrenör olarak rakip çıktım. Heyecanım fazlaydı. Bizler profesyoneliz. Gaziantepspor'un başarısı için uğraşıyorum. Bunun için de elimden geleni yapmaya çalışacağım. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz