Futbol

İşte Emre Güral'ın yeni takımı

21 Temmuz 2016 Perşembe 16:54 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2016 Perşembe 15:57

Geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Emre Güral'ın yeni takımı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor, futbolcu Emre Güral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Emre, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kendisini 2 yıllığına Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Şafak Öztürk, törende yaptığı açıklamada, Emre'yi kadrolarına kattıkları için mutlu olduğunu söyledi. Emre'nin Türkiye'deki potansiyeli en yüksek futbolculardan biri olduğunu ifade eden Öztürk, "Hem dribling yapabilen hem fiziki seviyesi ve gol vuruşları iyi olan ender futbolculardan birini transfer ettik. Emre, hocanın oynatmak istediği 4-3-3 taktiğinde de kanatlarda, direkt santrfor olarak orta sahada da oynayabilecek bir oyuncu. Güçlü bir fiziği var. Sistemimize direkt uyuyor." diye konuştu.

Yeni transfer Emre de projeleri olan bir takıma imza attığı için mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Avrupa'yı bilen, Jose Mourinho'nun yanında yardımcılık yapmış bir hocamız var. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu başarının bir parçası olmak benim için de büyük bir onur. Kişisel hedeflerimi de yüksek tutuyorum her zaman. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Bunu da en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Çok büyük hedeflere yol alacağımızı düşünüyorum."

En büyük hedefinin Antalyaspor'da başarı elde etmek olduğunu vurgulayan Emre, "Gol ve asist açısından sayıları yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum. İdmanda ve maçlarda kendimi göstermek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Emre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine de tepki göstererek, "Ne kadar büyük olduğumuzu gösterdik. Olaylar olduğunda ailemle çocuklarımla Almanya'daydık ama kalbimiz buradaydı. Türkiye hak ettiğinden daha iyi yerlere gelecek çünkü potansiyeli en yüksek ülkelerden biriyiz." şeklinde konuştu.

2014-2015 sezonunun ikinci yarısında ve geride kalan 2015-2016 sezonunda Eskişehirspor forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulüple sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti.

SON DAKİKA | İŞTE SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz