Futbol

İşte Mario Gomez'in alternatifi

24 Haziran 2016 Cuma 19:09 - Son Güncelleme 24 Haziran 2016 Cuma 16:30

Gomez'in takımdan ayrılması durumunda Graziano Pelle gündeme alınacak.

Beşiktaş transfer çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Mario Gomez'in takımdan ayrılması durumunda gündeme gelen isim Graziano Pelle oldu.

SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Stoper mevkisi için düşünülen Gustavo Gomez'in menajerinin İstanbul'a geleceği açıklanırken, Arnavut oyuncu Arliand Ajeti de Kartal'ın listesine girdi.

Beşiktaş, takımda kalıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Alman golcü Mario Gomez’in alternatifini belirledi. Southampton'da forma giyen Graziano Pelle listenin ilk sırasında...

Şampiyonlar Ligi sebebiyle Beşiktaş'a sıcak bakan İtalyan futbolcuyla yıllık 3.5 milyon avroya söz kesildi bile... Ancak transferin önündeki en büyük engel 11 milyon avroluk bonservis bedeli...

İngiliz kulübünden indirim istenirken, bedelin Alman golcünün transferinden gelecek parayla karşılanması planlanıyor.

Gustavo Gomez için bir adım daha

Savunma için de arayışlar sürerken Gustavo Gomez transferinde bir adım daha atıldı. 23 yaşındaki oyuncu, Paraguay basınına yaptığı açıklamada menajerinin görüşmeler için İstanbul’a gideceğini söyledi.

Stoper için ilgilenilen bir diğer isim ise Arnavut Arlind Ajeti...

EURO 2016’da Arnavutluk Milli Takımı'yla iyi bir futbol sergileyen Ajeti'nin bonservisinin elinde olması Kartal’ın iştahını kabarttı.

Öte yandan Beşiktaş'ın Finansal Fair-Play sebebiyle transferler için harcayabileceği rakamın 6 milyon avro olduğu ortaya çıktı.

Bunun 1 milyon 250 bin avrosunu Marcelo için kullanan siyah beyazlıların, daha büyük bütçeli transfer için oyuncu satması gerekiyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz