Futbol

Kalpar'dan takımına eleştiri

26 Eylül 2016 Pazartesi 23:17 - Son Güncelleme 26 Eylül 2016 Pazartesi 20:23

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar, kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da iki takımı da oynadıkları keyif verici, kazanma arzusu içinde geçen oyun nedeniyle kutladı.

Yedikleri kolay gollerle mağlup olduklarını fade eden Kalpar, "Özellikle deplasmanlarda çok net pozisyonlara girip bunları gole çeviremezsen ister istemez 'atamayana atarlar' kuralı geçerli oluyor." dedi.

İlk yarıda yakaladıkları çok net pozisyonları değerlendirmeleri halinde soyunma odasına galip bir şekilde girmiş olacaklarını, ancak 2-1 mağlup girdiklerini aktaran Kalpar, şunları kaydetti:

"Mağlubiyetten kurtulmak için oyunu bırakmadık, hep gol aradık. Bulduk da. Yine basit golle skor 3-2 oldu. Yine bırakmadık, pozisyonlar da bulduk. Hakem yönünden de biraz şanssızdık diye düşünüyorum. Ne olursa olsun burada iyi bir oyun oynadık futbol adına. İki takım da kazanmak için mücadele etti ama burada beraberliğe üzüleceğimiz bir ortamdan mağlup olarak ayrılıyoruz. Hakikaten böyle bir oyunda bulmuş olduğumuz pozisyonları düşündüğümüzde beraberliğe çok fazla üzülecektik ama şimdi çok daha fazla üzülüyoruz mağlup olduğumuz için."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz