Futbol

Kartal güle oynaya bitirdi

30 Temmuz 2016 Cumartesi 19:39 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2016 Cumartesi 16:51

Siyah-beyazlı takım, hazırlık maçında İspanya'nın Eibar takımını 3-0 yendi

Beşiktaş Futbol Takımı, Avusturya'daki son maçında Eibar'ı mağlup ederek kampı galibiyetle tamamladı.

Leogang bölgesinde 20 Temmuz'dan itibaren kamp yapan siyah-beyazlı takım, 3. hazırlık maçında İspanya'nın Eibar takımına 3-0 üstünlük sağladı.

İlk hazırlık maçında El Hilal ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekibin Hoffenheim ile yaptığı karşılaşma ise yağmur nedeniyle 53. dakikada yarıda kalmıştı.

Cenk Tosun yine attı

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Eibar karşısında da golünü attı.

Avusturya'daki üç hazırlık maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlıların bu maçlardaki 3 golünü Cenk kaydetti.

Rhodolfo uzun bir aradan sonra oynadı

Eibar karşısında 63. dakikada Atiba Hutchinson'ın yerine oyuna dahil olan Luiz Rhodolfo, hazırlık maçı da olsa uzun bir aradan sonra siyah-beyazlı formayı giydi.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 7 Şubat'ta Gaziantepspor ile oynanan maçta sağ diz ön çapraz bağları kopan Brezilyalı oyuncu, Eibar maçıyla forma hasretini sonlandırdı.

Rhodolfo, Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçında yedekler arasında yer almış ancak maçın yarıda kalmasıyla oyuna girme fırsatı bulamamıştı.

 İstanbul'a dönecekler

Eibar maçıyla Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş, bu gece İstanbul'a dönecek.

Hazırlık karşılaşmasının hemen ardından kamp yaptığı otele dönerek yemek yiyecek siyah-beyazlılar, daha sonra Salzburg'dan kalkacak özel uçakla İstanbul'a gidecek.

İki gün izin yapacak

Beşiktaş, yoğun Avusturya kampının ardından iki gün izin yapacak.

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını 2 Ağustos Salı günü gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Bu arada Beşiktaş, 4. hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynayacak.

 

Stat: Steinbergstadion

Hakemler: Ramiz Begovic, Mohamed Reda, Özgün Ustaoğlu (Avusturya)

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Necip Uysal, Marcelo (Dk. 76 Sedat Şahintürk), Tosic (Dk. 87 Eslem Öztürk), Tolgay Arslan (Dk. 87 Hamza Küçükköyle), Hutchinson (Dk. 63 Rhodolfo), Aras Özbiliz (Dk. 64 Ömer Şişmanoğlu), Oğuzhan Özyakup (Dk. 82 Fatih Aksoy), Olcay Şahan (Dk. 83 Sezer Yıldırım), Cenk Tosun (Dk. 76 Muhammed Enes Durmuş)

Eibar: Riesgo, Capa, Dos Santos (Dk. 76 Moreno), Lejeune, Lopez (Dk. 76 Jones), Escalante, Inui, Leon, Enrich (Dk. 85 Rivera), Gonzalez, Garcia (Dk. 77 Pena)

Goller: Dk. 8 ve 57 Cenk Tosun, Dk. 60 Tolgay Arslan (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 17 Lopez (Eibar)

Beşiktaş, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında İspanya'nın Eibar takımını 3-0 yendi.

8. dakikada Aras Özbiliz'in sağdan güzel ortasında ceza alanı içinde boş pozisyonda topla buluşan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı yerden düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısını siyah-beyazlı takım, 1-0 önde tamamladı.

57. dakikada Beck'in sağdan ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı bir kez daha filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0

60. dakikada Tosic'in yerden uzun pasında solda topla buluşan Tolgay Arslan, çaprazdan ceza alanına girdiği anda güzel bir aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-0

Beşiktaş, karşılaşmayı 3-0 kazandı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz