Futbol

Kayserispor 6 maç sonra güldü

22 Ekim 2016 Cumartesi 15:35 - Son Güncelleme 22 Ekim 2016 Cumartesi 12:37

Kayserispor, Gaziantepspor'u yenerek 6 maç aradan sonra dış sahada galibiyetle tanıştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, dış sahada 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı.

Ligde, deplasmanda oynadığı maçlarda geçen sezonun 29. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikten sonra Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Kasımpaşa'ya yenilip, Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe ile berabere kalan sarı-kırmızlı ekip, dün Gaziantepspor'u 2-1 yenerek dış sahadaki kötü gidişatı sonlandırdı.

Gaziantep temsilcisini Deniz Türüç'ün golleriyle mağlup etmeyi başaran Kayserispor, hem puan cetvelinde üst sıralara tırmandı hem de deplasmandaki 6 maçlık 3 puan özlemine son verdi.

Kayserispor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, yaptığı açıklamada, Gaziantep deplasmanında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Haklı bir galibiyet aldıklarını dile getiren Yıldız, "Teknik heyet ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. Geriye düşmemize rağmen mücadeleden vazgeçmeyerek rakibimizi mağlup etmeyi başardık. Bu galibiyetle deplasmanda kazanamama hasretine de son verdik. Kayserispor'un ligde ilerleyen haftalarda daha da iyi noktalara geleceğine yürekten inanıyoruz." dedi.

Yıldız, sarı-kırmızılı taraftarlardan takıma desteklerini artırmalarını da istedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz