Futbol

Kayserispor-A. Konyaspor maçının ardından

13 Mayıs 2017 Cumartesi 00:03 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2017 Cumartesi 00:11

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Kayserispor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, galip geldikleri için çok keyifli olduğunu, 3 haftadır iyi oynadıklarını belirtti.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcuları mutlu etme adına sarı-kırmızılı kulübün yönetiminin büyük çaba sarf ettiğini belirterek, "Bende geldiğim günden itibaren katkıda bulunmaya çalıştım. Oyunculara ilk geldiğimde 'ben size teknik direktörlük yapmaya gelmedim, yardım etmeye geldim' dedim. Onlarda sahada inanılmaz bir cevap verdi. Onlara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Aldıkları sonucun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Bakkal, şunları kaydetti:

"Bu hafta taraftarlar çağrıma inanılmaz cevap verdi ve cuma olmasına rağmen maça geldiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Kayserispor'un artık navigasyonu belli. Yolu sapmadan devam etmesi gerekiyor. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ama tek istediğim bir şey var, o da yeni tesisin bitirilmesi. Tüm yetkililere buradan duyurulur. Üzerime düşen görevi de yaptığım için mutluyum. Tabi önümüzde 3 maçımız var. Bu maçlarda belki oynamayan oyuncuları oynatabiliriz veya daha iyi sonuçlar almaya çalışışırız."

- Atiker Konyaspor cephesi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, "Pek bir şey anlatacak ne halim var ne de yorumum var. Kayserispor'a tebrik ediyorum, istediği aldı." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "(Atiker Konyaspor, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşirse hoca istifa edecek) deniyor" şeklindeki ifadesi üzerine Kocaman, "Şimdi bu konu dışı. O nedenle fazla girmeyeyim. Kayserispor'u tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz