Futbol

Kayserispor-Bursaspor maçı sonrası

17 Şubat 2017 Cuma 22:25 - Son Güncelleme 17 Şubat 2017 Cuma 22:29

Ertürk: "Kırmızı bölgeden çıktık, hızla uzaklaşıyoruz." Topçu: "Bundan sonra formayı hak eden giyecek"

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'u 2-0 yendikleri maçta her alanda rakiplerinden üstün olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ertürk, Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetlerinden sonra bu tip maçların daha zor olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:

"Bu maçlardan sonra da takım içerisinde konsantrasyon sağlamak zordur. Bunu ilk yarıda yaşadık ama ikinci yarı bunun etkisinden kurtulduk. Futbol adına yapılması gerekeni takımımız sahada yaptı ve neticeyi de aldık. İki gol bulduk daha da atabilirdik. Kırmızı bölgeden çıktık, hızla uzaklaşıyoruz. Yukarı doğru demir atacağız."

- Topçu: "Bundan sonra formayı hak eden giyecek"

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, bundan sonra yeşil-beyazlı formayı hak eden futbolcuların giyeceğini belirtti

Son iki haftadır maçları 10 kişi tamamladıklarını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini aktaran Topçu, "Geçen hafta 50-55 dakika bu haftada 70-75 dakika 10 kişi oynadık. Gerçekten 10 kişi oynamak kolay değil. Geçen hafta 1-0 mağlup durumdayken seyircimizin desteği ile sahadan beraberlikle ayrıldık. Bu hafta zor oldu. İlk yarıyı 0-0 tamamladık. İkinci yarı, rakibin erken gol bulması tabii olayları değiştirdi. Farklı bir hal aldı. Bahane üretmemek lazım. Biz Bursasporuz, dolayısıyla bu formanın hakkını değerini iyi bilmemiz lazım. Bundan sonra bu formayı hak eden giyecek." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz