Futbol

Kayserispor'da sağlık kontrolü

29 Haziran 2016 Çarşamba 14:40 - Son Güncelleme 29 Haziran 2016 Çarşamba 11:44

Sarı-kırmızılı ekipte 10 futbolcu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da 10 futbolcu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızı takımda futbolcular Mabiala, Mijailovic, Mert Özyıldırım, Deniz Türüç, Anıl Karaer, Furkan Yaman, Erkam Reşmen, Kubilay Sönmez, Mert Ilıman ve Umut Sönmez'e, Acıbadem Kayseri Hastanesinde sağlık kontrolü yapıldı.

İç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından kan tetkikleri yapılan futbolcuların sağlık kontrolleri, akciğer ve kardiyoloji testleriyle tamamlandı.

Kontrollerden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kulübün basın sözcüsü Ahmet Yıldız, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

"Kutlu patlama sırasında oradaydı"

Olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirten Yıldız, transfer görüşmelerinde bulunduğu yurt dışından dönen teknik direktör Hakan Kutlu'nun, saldırı anında havalimanında olduğunu kaydetti.

Bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Yıldız, "Çok büyük bir terör olayı gerçekleşti. Kayserispor camiası olarak ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ve tercümanımız olay sırasında oradaydı. Onlar yara almadan kurtulduğu için sevinçliyiz ama diğer taraftan hayatını kaybedenler için üzüntülüyüz." değerlendirmesinde bulundu.

Yıldız, yeni sezon hazırlıklarına dün başladıklarını anımsatarak, sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de aktaran Ahmet Yıldız, kaliteli bir takım kurmak için yoğun şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz