Futbol

Kocaman üzgün, Akçay memnun

13 Şubat 2016 Cumartesi 20:04 - Son Güncelleme 13 Şubat 2016 Cumartesi 18:06

Torku Konyaspor-Osmanlıspor maçının ardından teknik direktörler açıklama yaptı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Osmanlıspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçta, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Osmanlıspor'un rakipler için tehdit edici bir deplasman takımı olduğunu ifade etti.

Osmanlıspor'un müsabakada kendilerini hırpalamaya çalışacaklarını bildiklerini anlatan Kocaman, "Amacımız onların hızlı olduğu dönemleri atlatarak, maçı ikinci yarıya taşımaktı. İkinci yarıda da kendi organizasyonlarımız ve fizik gücümüzle avantaj sağlamaktı. Genel olarak maç bu şekilde devam etti" diye konuştu.

Kocaman, ikinci yarı yedikleri golden sonra verdikleri reaksiyonu beğendiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Attığımız golden sonra galip gelmek için de birkaç tane etkili atağımız oldu. Osmanlıspor da maçın hiçbir anında oyunu bırakmadı. Bizim istediğimiz kadar onlar da maçı istediler. Bu maçta 2 puanı kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Öbür taraftan da böyle bir takım karşısında yeniden skorda eşitliği sağlamak, ondan sonra da sürekli kazanmak için oynamaya çalışmak da bizim bugünkü artılarımızdan bir tanesiydi."

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, her iki takımın da maçta kora kor bir mücadele verdiğini dile getirdi.

Müsabakayı değerlendiren Akçay, "Bu maç bize öz güven ve disiplin konusunda çok iyi şeyler öğretti. Bizim gibi alt sıralardan kurtulmaya çalışan takımlar için deplasmanda alınan puan iyidir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz