Futbol

"Kurtuluş mücadelesi veriyoruz"

14 Şubat 2017 Salı 20:54 - Son Güncelleme 14 Şubat 2017 Salı 20:56

Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun, "Bu takımı kümede bırakacağız ve hep beraber bu başarımızı perçinleyeceğiz." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ligde kalma yolunda kurtuluş mücadelesi verdiklerini söyledi.

Bülent Uygun, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Adanaspor ile oynadıkları maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Galibiyetin 9 haftalık mağlubiyet serisinin ardından büyük bir moral olduğunu anlatan Uygun, deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir maçını da kazanmak istediklerini vurguladı.

Uygun, Süper Lig'in 21. haftasında 18 Şubat Cumartesi günü oynayacakları Medipol Başakşehir'i överek, şöyle konuştu:

"Medipol Başakşehir'in ders alınması gereken bir yönetim anlayışı var. Çok kısa bir sürede tesisleşmeden takım kurgusuna ve kurumsallaşmaya kadar hem Türk futbolu için hem de kulüp olarak yaptıkları ortada. Zor bir maç bizi bekliyor, çok kaliteli futbolcuları var. Düşünün dünyaca ünlü bir sağ bekleri ve dünyaca ünlü bir yıldızı da son anda kadrolarına kattılar. Emre Belözoğlu gibi birçok değerli futbolcuya sahipler. O yüzden çok zor bir maç bizi bekliyor. Medipol Başakşehir maçında kazanmak adına gereken mücadeleyi vereceğiz. Bu futbolcular başaracaktır. Bu takımı kümede bırakacağız ve hep beraber bu başarımızı perçinleyeceğiz. El birliğiyle bu kurtuluş mücadelemizi veriyoruz."

Öte yandan teknik direktör Bülent Uygun yönetimde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Adanaspor maçında görev alan futbolcuların yenilenme hareketleriyle tamamladığı antrenmanda, diğer oyuncular ise pas ve koordinasyon çalışması yaptı.

Kırmızı-siyahlılar, hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz