Futbol

Kutlu: "Galibiyeti kaçırdık, üzgünüz"

29 Ağustos 2016 Pazartesi 01:29 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2016 Pazar 22:34

Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, son dakikada yedikleri golle 3 puanı kaçırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Öncelikle 3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık. 2 duran toptan gol attık 3 duran toptan gol yedik ve kaçırmış olduğumuz goller var. Geçen hafta da iyi oynadık, bugün de iyi oynadık. Geçen hafta Rodallega’nın kendi kabiliyetiyle attığı golle mağlup olduk. Bugün sahada 4 tane alt ligden ve 1 tane paf takımdan kadroya aldığımız oyuncularla mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalar için umut verdik. Transfer çalışmalarımız var. Bunları başarırsak ses getiririz. Özellikle ön bölgeye takviye yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin sahaya çıkan ilk 11'iyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Kutlu, "Hangi 11'le çıktıkları farketmez. Rakibin hamle gücü zaten çok fazla. Hemen hemen bizim beklediğimiz kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çift santrafor çıkabilirlerdi. Zaten oyunun içerisinde yapılabilecek bütün hamleleri de denediler." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz