Futbol

"Latovlevici'nin transferi için talep yok"

09 Mart 2017 Perşembe 16:00 - Son Güncelleme 09 Mart 2017 Perşembe 16:03

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Galatasaray'ın, oyuncuları Iasmin Latovlevici'yi transfer etmek istediği iddialarına ilişkin, "Latovlevici, gelecek sezon da sözleşmesi olan bir oyuncumuz." dedi.

Gül, Galatasaray'ı çalıştıran eski teknik direktörleri Igor Tudor'un, futbolcuları Latovlevici'yi sarı-kırmızılı ekibe transfer etmek istediği iddialarına ilişkin, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Latovlevici'nin başarılı bir oyuncu olduğunu belirten Gül, "Latovlevici'nin transferi için bir talep ve bilgi yok. Latovlevici, gelecek sezon da sözleşmesi olan bir oyuncumuz. Futbolcularımızla ilgili transfer söylentileri var. Şu an için biz bunları düşünmüyoruz. İşimize bakıyoruz. Maçlarımıza konsantre olmuş durumdayız. Öncelikle bize gerekli puanları toplamak istiyoruz. Sezon sonu geldiğinde o günün şartlarında görüşülür, bakılır ve onu o zaman düşünmek gerekir." diye konuştu.

"Adanaspor maçı çok önemli"

Spor Toto Süper Lig'de 11 Mart Cumartesi günü sahalarında Adanaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gül, "İç sahada kendimize güveniyoruz ama bunu deplasman maçlarına da yansıtmak istiyoruz. Bir an evvel lige tutunacak, bizi kümede bırakacak puanlara ulaşmak istiyoruz. Adanaspor maçı çok önemli. Taraftarlarımızla birlikte evimizde sahadan galip ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz