Futbol

Mandıralı'dan hakeme penaltı tepkisi

30 Nisan 2016 Cumartesi 21:42 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 18:45

"Maçın hakemi, kale arkası hakemi dinleyip puanımızı gasbediyorlar, çok üzücü."

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 1-0 yenildikleri Eskişehirspor maçına ilişkin, "10 kişi kaldıktan sonra ikinci yarıda bir duruş sergiledik. Oyun disiplininden kopmadan sonuna kadar mücadele ettik" dedi.

Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Eskişehir'e kazanmak için geldiklerini ancak başaramadıklarını bildirdi.

Bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadığını anlatan Mandıralı, şunları söyledi:

"Geldiğimden beri Trabzonspor'un kaderini sahada hakemlerin belirlemesi bizi üzüyor. Bıraksınlar iki takım oyuncuları bu kararı versin. 6 hakeme takımların kaderi değiştiriyorsa futbolunu gittiği nokta nereye varacak bakacağız. 10 kişi kaldıktan sonra ikinci yarıda bir duruş sergiledik. Oyun disiplininden kopmadan sonuna kadar mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ettim."

Mandıralı, bir gazetecinin "45+3. dakikadaki penaltı pozisyonunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Tamamıyla Aykut Demir, kendisini koruma amacında. Penaltıyla alakası yok. Maçın hakemi buna karar veremiyor. Kale arkasındaki hakem penaltı kararı veriyor. Onu dinleyip puanımızı gasbediyorlar, çok üzücü" yanıtı verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz