Futbol

Manisa 19 Mayıs Stadı bakıma alındı

12 Şubat 2016 Cuma 16:38 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 15:27

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda zemin iyileştirme çalışmaları yapılıyor.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu Müdürü Rıza Çakır, statta üç takımın lig ve kupa maçlarının oynanması nedeniyle çim zeminin bozulduğunu, zemin iyileştirme çalışmalarını 21 Şubat'taki Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Gazetecilere açıklama yapan Çakır, Akhisar Belediyespor, Göztepe ve Manisaspor'un lig ve kupa maçlarını oynamasından dolayı bozulan stat zeminin bakıma alındığını, çalışmalar nedeniyle Manisaspor'un bu haftaki maçının Turgutlu'ya alındığını belirtti.

Akhisar Belediyespor tarafından karşılanan çalışma kapsamında sahaya 4 bin metrekare çim serileceğini anlatan Çakır, şu bilgileri verdi:

"Çim serme işine başladık, temennimiz birkaç gün içerisinde bitirmek. Sonrasında da düzenlemeler olacak. Normal şartlarda yapımı tamamlandıktan sonra yaklaşık 20 gün beklememiz gerekiyor. Ama 3 takım bu sahada oynadığı için beklememiz biraz zor. Zemin iyileştirme çalışmalarını Akhisar Belediyespor'un 21 Şubat'taki Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Yetiştiremezsek bu maç da başka bir sahada oynanacak."

Stat zeminin tamamının 7 bin 300 metrekare olduğunu ve bunun 4 bin metrekaresinde düzenleme yapacaklarını kaydeden Çakır, ülke genelinde bu yoğunlukta maç oynanan çok fazla stat olmadığını, yeni serilen çimin tutması ve sezon sonuna kadar dayanmasını umut ettiklerini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz