Futbol

Mosturoğlu'ndan 'CAS kararı' açıklaması

28 Mart 2017 Salı 14:38 - Son Güncelleme 28 Mart 2017 Salı 17:00

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Trabzonspor'un başvurusunun Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından reddedilmesinin ardından, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Mosturoğlu, "Bugüne kadar Fenerbahçe hep savunmadaydı. Bundan sonra bizim de aktif olduğumuz süreçler olacak" dedi.

Kulüp televizyonuna konuşan Fenerbahçe asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu, Yargıtay kararından sonra net adımlar atacaklarını belirtti.

Mosturoğlu açıklamasında, ''Bugüne kadar Fenerbahçe hep savunmadaydı. Bundan sonra bizim de aktif olduğumuz süreçler olacak'' diye konuştu.

"CAS'tan ceza almamız için lobi yapanları da tarih yazacak"

Nihai kararın 6-8 ay içinde alınacağını ifade eden Şekip Mosturoğlu; ''Taraftarımız ilk günden bu yana bizim haklı olduğumuza inanıyordu. Fenerbahçeli olup da UEFA'dan CAS'tan ceza almamız için lobi yapanları da tarih yazacak. İsmen hepsini biliyoruz' 'dedi.

Gianni Infantino'nun Türkiye'ye geldiği zaman Fenerbahçe'nin küme düşürüleceği yönündeki haberlere atıfta bulunan Mosturoğlu, ''Futbolda FETÖ daha temizlenmedi. Son 6 yılda Fenerbahçe'nin çektiği eziyetlerin hesabının verilmemesi mümkün değil. Aziz Yıldırım'ın konuşmasından sonra Beşiktaş, şike-kumpas davasına katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu hala müdahil olmadı. Dışarıdan izliyorlar. Takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz