Futbol

"Önemli bir sonuç aldık"

14 Ocak 2017 Cumartesi 19:30 - Son Güncelleme 14 Ocak 2017 Cumartesi 16:32

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçının ardından takım olarak önemli bir sonuç aldıklarını söyledi.

Ligin ilk devresinin son maçını oynadıklarını belirten Karaman, "Yani ilk devreyi 16 puanla kapattık. Bir 3 puan daha sıkıştırsak 19 edecektik ve 'en azından idare eder' diyecektik." dedi.

Oyunun 3-0'lık bölümüne kadar çok iyi olduklarını aktaran Karaman, daha sonraki hafif rahatlamanın maçı 3-2'ye getirdiğini ifade etti.

Transfer konusuna da değinen Karaman, aldıkları Süleyman Koç'un Bundesliga'nın önemli oyuncularından olduğunu bildirdi. Süleyman'ın sakatlıktan yeni çıktığını ve hazır hale gelmesi için 3-4 haftaya daha ihtiyacı olduğunu dile getiren Karaman, geçen yıl 2,5 milyon avro para istenen oyuncuyu uygun fiyata aldıklarını kaydetti.

Ligde birçok maçı kaybetmeyi hak etmediklerini aktaran Karaman, "Benden daha iyi yapacak varsa buyursun gelsin. Mevcut kadronun mücadele ettiği yer burası ve buranın 2-3 basamak üstüdür. Kendi takımında lider olan oyuncuyu katarsan da takımın çehresi değişir." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz