Futbol

Orman'dan Gökhan Gönül uyarısı!

01 Temmuz 2016 Cuma 20:22 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2016 Cuma 17:27

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Gökhan Gönül'ü önemli bir oyuncu olduğu için transfer ettiklerini söyledi.

Vodafone Arena'da, bu yıl erken gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreninde basın mensuplarına açıklamada bulunan Orman, Fenerbahçe'den transfer edilen Gökhan Gönül konusunda şu ifadeleri kullandı:

"Biz Gökhan'ı Fenerbahçe'nin kaptanı diye değil, önemli bir oyuncu olduğu için kadromuza kattık. Gökhan Gönül milli takımın önemli bir oyuncusu. Bizim de beğendiğimiz bir isim. Gökhan'ı takımımızda görmekten dolayı Beşiktaşlılar olarak mutluyuz. Gökhan Gönül bu dakikadan sonra bizim ailemizin bir mensubudur. Oyuncumuzla alakalı polemik olacak durumlarda herkesin karşısında Beşiktaş'ı bulacağını bilmesini isterim."

Siyah-beyazlı kulübün transfer gündemini de değerlendiren Orman, Mario Gomez'le görüşmelere başlayacaklarını belirterek, "Gomez'in kalmasını istiyoruz ama B planımız da var. Beşiktaş'ın tek alternatifi Gomez değildir. Alternatif isimlere de bakıyoruz. Gomez transfer sürecini uzatarak bizim de o sürece uymamızı sağladı." ifadelerini kullandı.

- "Bu sezon da şampiyon olacağız"

Transfer konusunda aceleci davranmadıklarını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, önlerinde iki ay gibi bir süre olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"8 Temmuz'da takım toplanacak. Eylüle kadar transfer dönemi var. Beşiktaş'ın bir kadro yapılanması vardır. Üç senedir futbolda kadro yapılanmasıyla uğraşıyoruz. Tabiri caizse nakış gibi işliyoruz. Serdar gitti, Gökhan geldi. Mevcut kadroyla geçen sezon şampiyon olduk. Almaya niyet ettiğimiz oyuncular var. Bütçemiz, ilkemiz ve ahlakımız doğrultusunda olacak şeyler bunlar. Bütçemiz doğrultusunda adım adım geldik, transferler yaptık ve şampiyon olduk. Bu sezon da aynısını yapacağız ve inşallah şampiyon olacağız."

- "Transferleri ben yönetiyorum"

Orman, siyah-beyazlı takımda transfer organizasyonunu kendisinin yönettiğini dile getirdi.

Transfer görüşmelerinde yöneticileri kendisinin görevlendirdiğini vurgulayan Orman, "Yöneticilerimle de sürekli istişare halindeyiz. Beşiktaş'ta transferde kimin hangi noktada başarılı olacağına inanırsam o stratejiyle devam ediyoruz." diye konuştu.

Orman, Gökhan Töre'ye gelen tekliflerin de istedikleri seviyede olmadığını anlatarak, ''Gökhan çok kabiliyetli bir oyuncu. Ben açıkçası gitmesini istemiyorum. Zaten kendisini satmak için almadık. Ama ciddi bir teklif olursa değerlendiririz." ifadelerini kullandı.

Quaresma'nın Portekiz Milli Takımı'ndaki performansının çok hoşuna gittiğini belirten Orman, "Quaresma iyi çocuk. Onu çok seviyoruz. Takımını daha iyi yerlere getirsin ve sakatlık olmadan da bize gelsin. Onunla yapacak çok işimiz var. Şampiyonlar Ligi'nde önemli işler yapacak." değerlendirmesinde bulundu.

Fikret Orman, Göztepe'ye giden kaleci Günay Güvenç'in kariyeri adına doğru bir karar verdiğini kaydederek, "Her zaman kalbimizde yeri olacaktır. Yeni takımında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz