Futbol

Osmanlıspor grupları hedefliyor

24 Ağustos 2016 Çarşamba 12:08 - Son Güncelleme 24 Ağustos 2016 Çarşamba 09:17

Osmanlıspor, Danimarka'nın Midtjylland takımıyla rövanşta karşılaşacak.

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Perşembe günü Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu 5. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı elde eden Osmanlıspor, yarın UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için sahaya çıkacak. Başkent temsilcisi, deplasmanda 1-0 yendiği Midtjylland'ı konuk edecek. Osmanlı Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadeleyi, Ukraynalı hakem Yevhen Aranovskiy yönetecek.

Seyircisi önüne ilk müsabakanın avantajıyla çıkacak mor-sarılar, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı 5 maçta da yenilmedi. 4 galibiyet ve bir beraberlik elde eden Osmanlıspor, rakip fileleri 11 kez havalandırdı, kalesinde ise 2 gol gördü.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurgulayarak, iyi organize olan ve güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde, 2013-14 sezonunda Avrupa'da aldığı 9 galibiyet, 3 beraberlikle beraber Avrupa kupalarında 17 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Akçay, Midtjylland ile oynayacakları maça ilişkin şunları kaydetti:

"Üç günde bir maça çıkarak hem biz önemli bir sınav veriyoruz hem de oyuncularımız 3 gün de bir maç oynama tecrübelerini geliştiriyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hem kulübümüz, hem oyuncularımız hem de teknik ekibimiz için önemli bir müsabaka. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve gruplara kalarak hedefimizi gerçekleştiririz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz