Futbol

Osmanlıspor lige döndü

01 Mart 2017 Çarşamba 16:56 - Son Güncelleme 01 Mart 2017 Çarşamba 17:04

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Yunanistan'ın Olympiakos takımına elenen Osmanlıspor, lige döndü.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Osmanlıspor'da takım kaptanları Erdal Kılıçaslan ile Numan Çürüksu, basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Erdal, 3 kulvarda mücadelede eden başkent ekibinin artık sadece lige konsantre olacağını belirterek, "3 kulvarda mücadele ederken bir kulvara düştük. Üzgünüz ama lig devam ediyor. Bunun için motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız." dedi.

Lige odaklanacaklarını ve ilk 5'e girmek için mücadele edeceklerini ifade eden Erdal, "Çıkış maçımız da umarım Fenerbahçe karşılaşması olacak. İstanbul'a puan almak için gidiyoruz. Olympiakos'a karşı iyi oynadık, tur atlamak istedik ama kısmet buraya kadarmış. Artık lige konsantre olmalıyız." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren tecrübeli savunma oyuncusu Numan Çürüksu da "Zor bir maç olacak. Büyük camia, baskı altındalar ama bu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakacağız." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın hazırlıklarının iyi gittiğini kaydeden Numan, şunları söyledi:

"Konsantrasyonumuzu sağlarsak, Fenerbahçe'yi zor bir maç bekliyor. Medipol Başakşehir maçında yorgunluğun etkisi olabilir. Avrupa'dan geliyorsun, moral bozukluğu da oldu. Maçın başında da talihsiz bir gol yedik. Fenerbahçe maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Büyük, küçük takım ayırmadan maçlara hazırlanıyoruz. Hedef koymak istemiyoruz çünkü baskı olabiliyor. Üst sıralar için mücadale edeceğiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz