Futbol

"Oyundan memnun olduğum söylenemez"

04 Aralık 2016 Pazar 22:51 - Son Güncelleme 04 Aralık 2016 Pazar 20:12

Riekerink, "Galatasaray gibi bir takımın teknik direktörüyseniz, tek hedefiniz şampiyonluktur"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Riekerink, kötü geçen ve 3'ünü kaybettikleri 4 maçlık bir periyot olduğunu hatırlatarak, "Bir geri dönüş yapmamız önemliydi ve Buraspor galibiyeti ile bir start verdik. Bugünkü 3 puan da çok önemliydi. Sonuçtan memnunum ama oyundan çok memnun olduğum söylenemez" dedi.

Maç içinde yaşadıkları sıkıntılı bölümlerde çözüm üretmeye çalıştıklarını anlatan Hollandalı teknik adam, oyuncu değişikliğinde geç kaldığı eleştirileriyle ilgili olarak, "Bugün mücadele seviyesi çok yükseti. Takımım da saha içinde önemli bir mücadele verdi. Bazen duvardan bir tuğla almanız, tüm yapıyı bozabilir. Performansı düşen oyuncular olsa da değişiklik yaparken iyi düşünmek gerekir. Çünkü tüm takım düzeninde değişikliğe neden olabilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor maçında oyundan alınmasına teki gösteren Sinan Gümüş'ün bugün 18'e neden alınmadığıyla ilgili, "Çünkü sakatlığı vardı" demekle yetinen Riekerink, yönetici Nasuhi Sezgin'in maç sonunda oynanan futbolu beğenmediği yönündeki açıklamasının aktarılması üzerine ise, "Başka birinin sözleri üzerine konuşmam doğru olmaz" yanıtını verdi.

Üzerinde bir baskı hissetmediğini aktaran Riekerink, "Galatasaray gibi üst seviye bir takımın bir takımın teknik direktörüyseniz, tek hedefiniz şampiyonluktur. Ben de bunu bilerek görevi kabul ettim. Önemli olan takımın gelişimidir. Takımımın bir çok konuda geliştiğini, daha iyie gittiğini söyleyebilirim. Gelişmesi gereken konular da var ve bunlar gelecek dönemde olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Etiketler : riekerink
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz