Futbol

Özbek'ten Ataman'a tepki

19 Haziran 2017 Pazartesi 16:21 - Son Güncelleme 19 Haziran 2017 Pazartesi 16:24

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Ataman'ın "Galatasaray'da ücretsiz çalışırım" sözlerinin yanlış olduğunu söyleyen Dursun Özbek, "Ataman'la çok başarılı senelerimiz oldu. Gün geliyor bu hizmetin sonlanması gerekir. Herkes buna saygı duymak zorundadır. Bundan sonra yapılan yorumlar sadece Galatasaray'a zarar verir" dedi.

Ergin Ataman'ın iyi bir Galatasaray'lı olduğunu vurgulayan Özbek, "Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel günler yaşadık beraber. Fakat bizimle sözleşmesi sona erdi. Galatasaray'ın yönetim kurulunun da bu konuda görüşleri var. Gelecek sezon farklı bir koçla devam etmek istedik. Buna Ergin Ataman dahil herkesin saygı duyması gerekiyor. 'Galatasaray'da ücretsiz çalışırım' ifadesi yanlış bir ifade." diye konuştu.

"Herkes bugüne kadar ücretini almıştır, bundan sonra da alır. Ben bu ifadeyi söylenmemiş kabul ediyorum." açıklamasını yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Ergin Ataman'la çok keyifli, çok güzel, çok başarılı senelerimiz geçti. Bu olayı daha fazla irdelememek gerekir. Galatasaray'a hizmet ettiniz, Galatasaray her zaman bunun karşılığını vermiştir. Gün geliyor, bu hizmetin sonlanması gerekiyor. Sonlandığında da, bugüne kadar nasılsa, aynı şekilde sonlanması gerekiyor. Basketbol şubesinin yöneticisi Can Topsakal'dır. Divan kurulunda kendi düşüncelerini aktardı. Yönetim böyle bir karar almıştır. Herkes de buna saygı duymak zorundadır. Bunu geri çevirmek mümkün olmadığına göre, bundan sonra yapılan yorumlar sadece Galatasaray'a zarar verir" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz