Futbol

(ÖZEL) Scouting şeyhi: Tarkan Batgün

08 Kasım 2013 Cuma 11:42 - Son Güncelleme 08 Kasım 2013 Cuma 13:41

Bursaspor Scouting Direktörü Tarkan Batgün, Abu Dabi'de scouting dersi verdi

Abu Dabi Hükümeti Spor Konsülü tarafından düzenlenen Wyscout Konferansı'na, Manchester City, Valencia, İnter gibi dünyaca ünlü kulüplerden temsilciler katıldı.

Konferansta Birleşik Arap Emirlikleri Ligi, Katar Ligi, Abu Dabi Ligi, Dubai Ligi, Arabistan Ligi takımlarının başkan ve sportif direktörleri de yer aldı.

Bursaspor Oyuncu Araştırma (Scouting) Direktörü Tarkan Batgün de konferasta ilgi çekici bir sunum yaptı. Batgün, Arap ülkelerinin takımları ile kardeşlik ilişkileri kurmak ve bölgedeki yatırımcıları Türkiye’ye çekmeyi amaçladıklarını açıkladı.

Türkiye'nin önemli takımlarından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, İstanbul BB’nin scouting yapılanmasında da rol oynayan Batgün, 2013 yılından itibaren Bursaspor Scouting Direktörlüğü görevini yürütüyor. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Öğretim Görevlisi olan Batgün'ün, Lazio, Juventus, Barcelona kulüpleri ile de yakın ilişkileri bulunuyor. Tarık Batgün, FIFA Lisanslı Futbolcu Menejeri Eğitmeni olarak da görev yapıyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz