Futbol

"Özür dileyerek söylüyorum, F.Bahçe'yi hiç bu kadar..."

09 Nisan 2017 Pazar 22:50 - Son Güncelleme 09 Nisan 2017 Pazar 23:10

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçında Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor'un yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu, "Volkan Demirel'in pozisyonu bize göre kırmızı karttı. Sarı kartla geçiştirildi" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın oyuncu değişikliğine gitmemesine ilişkin olarak ise Saraloğlu, "Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Fenerbahçe'yi de hiç bu kadar, özür dileyerek söylüyorum, etkisiz görmedim" dedi.

Teknik direktör Okan Buruk'un cezası nedeniyle Manisa temsilcisinin başında yer alan Saraloğlu, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, 3-1 yenildikleri Fenerbahçe maçında ikinci yarıda hücumda hareketli olduklarını ancak puan hedefine ulaşamadıklarını ifade etti.

"Volkan Demirel'in pozisyonu bize göre kırmızı karttı"

Fenerbahçe'yi iyi analiz ederek sahaya çıktıklarını kaydeden Saraloğlu'nun maçla ilgili değerlendirmesi şöyle:

"Puan ümidiyle buraya gelmiştik. Son zamanların Fenerbahçe'si olmadığını biliyorduk. Oyun da onu gösterdi. İlk yarıda rakibin fazla atağı yoktu. Duran topta ters vuruşla geriye düştük. İkinci yarı hücum hamlemiz işe yaradı. Kazandığımız penaltı öncesine değinmek istiyorum. Volkan Demirel'in pozisyonu bize göre kırmızı karttı. Sarı kartla geçiştirildi. Gol sonrası oyunu domine ettik. Topun isteğini engelleyemedik. Basit bir şut De Souza'nın önüne düştü ve boş kaleye gol attı."

"Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın oyuncu değişikliği yapmamasının sorulması üzerine Saraloğlu, "Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Fenerbahçe'yi de hiç bu kadar, özür dileyerek söylüyorum, etkisiz görmedim. Belki 1950'li yıllarda oyuncu değişikliği yokken olmuştur böyle bir şey." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz