Futbol

Riekerink'ten transfer müjdesi

29 Temmuz 2016 Cuma 19:18 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2016 Cuma 17:17

"Önümüzdeki hafta kesinlikle yeni arkadaşlar aramıza katılacak."

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, taraftarların merakla beklediği transferle ilgili gelecek hafta müjdeli haberler olacağını söyledi.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Jan Olde Riekerink, İsveç'in Göteborg kentinde, 30 Temmuz Cumartesi günü İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Özellikle transfer konusunda yoğun sorularla karşılaşan Hollandalı teknik adam, "Önümüzdeki hafta kesinlikle yeni arkadaşlar aramıza katılacak" dedi.

Bir teknik direktörün hep yeni transferleri bir an önce takımda görmek istediğini anlatan Riekerink, "Transfer kolay alınacak bir karar değil. Verilecek yanlış bir karar, tüm sezonun kötü geçmesine neden olabilir. Yönetimimizle son derece uyumlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Benim hoca olarak isteklerim belli. Doğru adımlar atıyoruz. Transfer konusunda şu anda iyi gittiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Jason Denayer gündemde mi?

Manchester City futbolcusu Jason Denayer'i yeniden kiralamak isteyip istemedikleri sorusuna Riekerink, "Benim kulağıma gelen, hocasının ondan memnun olduğu şeklinde. Önce kulübünün onu kiralık istemesi gerekiyor. Ayrıca bizim de 5 stoperimiz var" yanıtını verdi.

"Lucas Levia opsiyonlar içinde"

Hollandalı teknik adam, Liverpool forması giyen Lucas Leiva'yı transfer edip etmeyecekleri hakkında da, "Forvet mevkisine oyuncu almak istediğimiz açık. Leiva da opsiyonlar içinde. Tecrübeli ve iyi bir oyuncu ancak düşündüğümüz başka isimler de var." şeklinde görüş belirtti.

"İki büyük kulüp arasında güzel bir maç olacak"

Hollandalı çalıştırıcı, Manchester United ile yapacakları maçın güzel geçeceğini düşündüğünü dile getirdi.

İngiliz ekibinin önemli bir rakip olduğuna dikkati çeken Riekerink, "İki büyük kulüp arasında güzel bir olacak. Bu sezonki ilk resmi maçımızı, Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı oynayacağız. O zamana kadar en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Beşiktaş karşılaşması öncesi yarın bizim için önemli provalardan biri. Sonrasında Atletico Madrid'le de bir hazırlık maçı yapacağız. Bu tip karşılaşmalar bizi en iyi şekilde sezona hazırlayacaktır." ifadelerini kullandı.

"Messi ve Suarez'le beraber gelseler fena olmaz"

Öte yandan, Ajax altyapısında çalıştığı dönemde tanıdığı Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United forması giydiğini aktaran sarı-kırmızılı çalıştırıcı, İsveçli oyuncunun adının geride kalan sezonun başında Galatasaray'la da anıldığının hatırlatılıp, takımda görmek isteyip istemeyeceği yönündeki soruya ise esprili bir şekilde, "Messi ve Suarez'le beraber gelseler fena olmaz." yanıtını verdi.

Galatasaray, Manchester United maçına hazır

Bu arada Galatasaray, Manchester United ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Danimarka'daki hazırlık kampını tamamlayarak öğle saatlerinde Göteborg'a gelen sarı-kırmızılı ekip, müsabakanın oynanacağı Ullevi Stadı'nda antrenman yaptı.

-Antrenman öncesi Ali Sami Yen için saygı duruşu

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulurken, sarı-kırmızılı teknik heyet ve oyuncular, Galatasaray Kulübünün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen'in 65. ölüm yıl dönümü nedeniyle çalışmanın başında 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Öte yandan, Galatasaray'ın rakibi Manchester United'ın ise Göteborg kentine 30 Temmuz Cumartesi günü geleceği duyuruldu.

Ullevi Stadı'nda yapılacak Galatasaray-Manchester United karşılaşması TSİ 20.30'da başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz