Futbol

Rıza Çalımbay isyanda!

12 Şubat 2017 Pazar 19:54 - Son Güncelleme 12 Şubat 2017 Pazar 20:00

Atiker Konyaspor maçını 9 kişi tamamlayan Antalyaspor'un hocası Çalımbay, "Hakemin verdiği penaltının penaltıyla alakası yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Baktığımız zaman buradan aldığımız bir puan bizim için çok iyi" dedi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım için de çok önemli bir maç olduğunu bildiklerini söyledi.

Konyaspor maçındaki tek hedeflerinin galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade eden Çalımbay, ilk yarı istedikleri şeyleri yaptıklarına dikkati çekti.

Çalımbay, ikinci yarı Atiker Konyaspor'un atak oynayacağını bildiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Hakem arkadaşımızın bize göre yaptığı hatalardan dolayı bizi geren bir maç oldu. Verdiği penaltının penaltıyla alakası yok. Öyle ucuz penaltı verilmemesi gerekiyor. Oyuncum haksız bir penaltı verildiği için gergin ve sinirli olabilir. Bir kere hakemin oyuncuyu sakinleştirip, penaltıyı attırması gerekiyor. Bizim arkadaşımız faul yapıyor ve sarı kartlardan sonra kırmızı kartla oyun dışı kalıyor. Yarım saat 9 kişi kaldık. 9 kişiyle en iyi şekilde mücadele ettik. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Baktığımız zaman buradan aldığımız bir puan bizim için çok iyi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz