Futbol

"Şampiyon olacak bir takım kuracağız"

29 Mart 2017 Çarşamba 22:03 - Son Güncelleme 29 Mart 2017 Çarşamba 22:09

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Tivibu Spor’un gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Konuşmasına takımı değerlendirerek başlayan genç teknik adam, “Burada devam eden bazı problemler var ama şu an bunları konuşmanın anlamı yok. Bunları çalışarak düzelteceğiz." dedi.

Çok eleştirilen savunma kurgusu hakkında da konuşan Tudor, "Üçlü, dörtlü savunma sistemleri hakkında konuşmayı fazla sevmiyorum. Bana göre üçlü savunmayla daha sağlam oluyorsunuz."  ifadelerini kullandı.

Hırvat çalıştırıcıya sezonun geri kalan bölümündeki hedefleri de soruldu.

Hedefimiz olabildiğince fazla puan toplamak diyen Tudor, "Aslında zirveyle aramızda fazla fark yok, bekleyip göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tudor'un gündeminde Wesley Sneijder de vardı.

Hollandalı yıldızdan övgü ile bahseden genç çalıştırıcı “Sneijder’in çok özel yetenekleri var. Bir dönemin en iyi orta saha oyuncusuydu. Onunla iletişimimiz harika." diye konuştu.

İstanbul'un harika bir şehir olduğunu da belirten Igor Tudor, "Benim burada bulunma sebebim tamamen Galatasaray. Galatasaray'ın kazanması için buradayım. Artık sezon sonuna geldik. İçinde bulunduğum durum bir teknik adam için kolay değil. Çünkü kendinizin kurmadığı bir takım ve kendinizin seçmediği oyuncularla yola devam ediyorsunuz. Amacımız gelecek sezon şampiyon olacak bir takım yaratmak. Eminim bunu da başaracağız." dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz